We hebben een nieuwe trainer!

We zijn blij dat Karlijn Stapensea onze judoka’s gaat trainen. Karlijn
stelt zichzelf even voor:
“Op mijn 8e ben ik begonnen met judoën. Dat deed ik bij Sakura in Eelde. Ik heb eigenlijk altijd
recreatief gejudood. Wel heb ik veel mini toernooitjes gedraaid. Later kwamen er helaas blessures zowel aan mijn schouder als enkel. Daarom kon ik niet meedoen aan grotere toernooien. 
 
Ervaring met lesgeven: ik begon op mijn 15e met meehelpen bij mijn eigen vereniging Sakura, in Eelde. Daar heb ik 5 jaar meegeholpen, elke vrijdag middag. Daarnaast hielp ik ook mee met
toernooien, zowel op zaterdag als zondag.
In de corona tijd zijn we ook gaan trainen met Sakura, 3 keer in de week. Natuurlijk wel buiten, maar ook wel met judo-gerichte dingen er in. Sinds september 2021 ben ik ook begonnen in Leek met het meehelpen van de lessen. Dat is altijd op woensdagmiddag geweest, en dit seizoen is dat ook weer zo. Bij deze vereniging help ik ook met het coachen op toernooien.
Opleiding: ik begin nu aan mijn derde jaar sport en bewegen op het Alfa College in Groningen. Dit is ook mijn laatste jaar van deze opleiding. Na het Alfa wil ik naar de Alo toe, om zo gymdocent te worden.  Afgelopen jaar heb ik ook het keuzedeel judo gevolgd.”

1 reactie op “We hebben een nieuwe trainer!

Reacties zijn gesloten.